İLKÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

2023-2024 Yılı İlköğretim Kurumları Bursluluk Sınavı giriş yerleri belli oldu. 21 Nisan Pazar günü saat 10.00’da yapılacak olan sınava katılacak öğrencilerimize Sınav Giriş Yeri Bilgilerini içeren e-okul çıktıları dağıtılmış, öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Sınav 21 Nisan Pazar günü saat 10.00’da yapılacaktır. Sınava giderken kimliğinizi yanınıza almayı unutmayınız. Sınava girmek için okulumuzdan resmi bir belge verilmeyecektir. Sınava girecek öğrencilerin sınav giriş belgeleri sınava girecekleri salondaki sırasında hazır olacaktır. Sınav başlama saatinden yarım saat önce sınav yerinde bulunmanızı öneririz.

Sınav sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Yayın: 16.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 10:20 - Görüntülenme: 21