Sayın Velilerimiz,

Okulumuz bünyesinde ana sınıfı açılması planlanmaktadır. Çocuklarınızı kaydettirmek için Müdür Yardımcısı Sami ÖZBERK'e müracaat edebilirsiniz.

Kas

Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Haftası münasebetiyle düzenelenen ortaokullar arası şiir yarışmasında okulumuz 5/A Sınıfı öğrencisi Raziye Belinay CIRIK Atatürk adlı şiiriyle ikinciliğe layık görülmüştür. Öğrencimizi, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederiz.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler Erdemli Kültür Merkezinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programında ödüllendirildiler. Öğrencimize ödülünü Erdemli Belediye Başkanı Sayın Mükerrem TOLLU verdi.

Ekm

Tömük Dr. Mustafa Erden Ortaokulu Ortak Sınav Tarihleri

Ekm

Tömük Dr. Mustafa Erden Ortaokulu Okul Aile Birliği Toplantısı 20 Ekim 2023 Cuma günü okul saatinden sonra okul bahçesinde yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılmasını bekliyoruz.

Öğrencilerin Öğle Arası İzni

Kas