Kas

24 Kasım öğretmenler gününü coşkuyla kutladık. Öğretmenler günü dolayısıyla okulumuzda kutlama programı düzenledik.

Kas

Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Öğretmenim konulu şiir yarşmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Adem KURT üçüncü olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Öğrencimiz üçüncülük ödülünü 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Erdemli Kültür Merkezinde düzenlenen törende Erdemli Beldiye Başkanı Sayın Mükerrem TOLLU'dan almıştır.

Kas

Okul Müdürümüz Salih GÖKMEN rehberliğinde öğrencilerimiz, 8 Kasım 2023 Çarşamba günü Anıtkabir'i ziyaret ettiler. Ziyareti Erdemli Beldiyesi organzie etti.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılını coşkulu bir şekilde törenle kutladık.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü dolayısıyla okulumuzda yapılan bir dizi etkinlik kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. Deprem sırasında ve sonrasında yapılacakların uygulandığı tatbikat başarıyla tamamlandı.

Ekm

Anma günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marışının Ardından hain darbe girişiminin olduğu gün yaşananları, halkımızın darbeye kahramanca karşı koyuşuşunu anlatan yazılar okundu.

Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilerine sağlıklı gelişim için ders başlamadan önce spor hareketleri yaparak sağlıklı ve zinde olarak güne başlama uygulası başlatıldı.

Okulumuzda da öğrencilerimiz güne spor yaparak başlıyor.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü, Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazilik unvanını verildiği tarihe atıfta bulunarak, şehit ve gazilere saygı ve minnet duygularını ifade etmek için ilan edildi. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Eyl

Her yıl okulun açıldığı hafta okullarda ilköğretim haftası olarak kutlanır. Okulumuzda ilköğretim haftasını törenle kutladık.

Mrt

Okul sağlığı; öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır.

Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi için http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur.

ur.

Mrt